Logg inn
/ Registrer CV

Personvern

Jobconnect bryr seg om ditt personvern. For å sikre at de opplysningene vi har om deg blir ivaretatt på best mulig måte, jobber vi aktivt med å behandle dine personopplysninger. For mer informasjon om hvordan vi behandler dine opplysninger og hvilke rettigheter du har i henhold til gjeldende lovgivning kan du trykke her. Ved spørsmål kan du kontakte oss på mail@jobconnect.no.

Personvernet ditt er viktig for oss. Denne personvernerklæringen beskriver hvordan Jobconnect og Kvikke Hoder samler inn og bruker personopplysninger. Personvernserklæringen baserer seg på lovverket i Norge hvor selskapene holder til.

Innsamling av informasjon
Hvordan informasjonen brukes
Informasjonen som samles inn brukes hvor det er nødvendig for å:
Behandlingsansvarlig og databehandler

Det foreligger en egen databehandleravtale mellom Jobconnect/Kvikke Hoder og Recruitment Manager AS. Denne regulerer hvilken informasjon databehandler har tilgang til og hvordan informasjonen skal behandles.

Tredjeparter

Jobconnect og Kvikke Hoder vil som sagt kunne behandle dine personopplysninger. Opplysninger om deg vil også kunne bli presentert for kunder og andre samarbeidspartnere gjennom Jobconnect og Kvikke Hoder. Her er behandlingsansvarlig eller databehandler forpliktet til å gjøre dette som følge av lovpålagte krav.

For å bruke dataen din på en effektiv måte og for å tilby deg de beste tjenestene, er det i enkelte tilfeller nødvendig å sende opplysninger til tredjeparter. Disse tredjepartene har separate og uavhengige retningslinjer for personvern. Jobconnect og Kvikke Hoder har ikke ansvar for innholdet og aktivitetene til de tilknyttede tjenestene. Likevel ønsker vi å beskytte integriteten til tjenestene vi leverer og tar gjerne imot tilbakemeldinger på disse områdene.

Innsyn, endring eller sletting av dine personopplysninger

Som registrert i systemet har du rett til å kreve innsyn, retting og sletting som beskrevet i personopplysningslovens § 18 samt § 27 og § 28. Kravet skal besvares kostnadsfritt og senest innen 30 dager.

Ønsker du å trekke tilbake ditt samtykke gjøres det ved at du sletter din egen profil.

Som kandidat kan du når som helst slette din egen profil inne fra “Din profil” i systemet, eller du kan ta kontakt med Jobconnect og Kvikke Hoder for bistand med det. Fra din profil kan du også endre på informasjon du har lagt inn på din profil i systemet.

Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble samlet inn for. Dersom det ikke er aktivitet på din profil i løpet av 18 mnd. etter registrering vil din profil automatisk bli slettet. Du vil motta et forvarsel på dette 14 dager i forkant.

Ønsker du innsyn i informasjon Jobconnect og Kvikke Hoder har på deg, eller dersom du har spørsmål eller innspill til vår behandling av personopplysninger, kan du kontakte din kontaktperson hos oss eller på epost til mail@jobconnect.no

EnglishNorsk

HOVEDKONTOR: 
Strandveien 13, 1366 Lysaker, Norway

AVDELINGSKONTOR:
Olaf Helsets vei 5, 0694 Oslo

Tlf: +47 406 96 100
E-post: Mail@jobconnect.no

Personvern
Logg inn
/ Registrer CV
TJENESTERLEDIGE STILLINGEROM OSSKONTAKTREFERANSERBLOGGLOGG INNKANDIDAT