Om oss

Hvem er vi

Raske endringer i arbeidslivet trenger Kvikke Hoder!


Vi i Kvikke Hoder tror på engasjement, fokus og systematisk arbeid. Vi gjennomfører helhetlige prosesser og sikrer rett kompetanse.

Ved bruk av moderne prosesser og nye digitale verktøy vil vi finne den riktige kandidaten.


Teamet bak Kvikke Hoder har solid erfaring med aktivt søk, seleksjon og utvelgelse og vil være din rådgiver enten du er kunde eller kandidat.


Vi brenner for utvikling av gode arbeidsgivere, ledere og medarbeidere. Det er essensielt for oss å få grundig forståelse av selskapenes verdier og kultur. For sammen med denne kjennskapen og vår teft for å finne de Kvikke Hodene vil vi skape de beste verdiene og resultatene.


Vi leverer tjenester som lederutvelgelse og rekruttering, personal- og konsulentutleie, aktivt søk og rådgivning.

Møt teamet

LISE M. BEKKEN
Partner
Nye utfordringer trenger Kvikke Hoder!

Våre verdier

 

LANGSIKTIGHET OG LØNNSOMHET
Vi i Kvikke Hoder mener langsiktig samarbeid alltid gir det beste resultatet. Sammen med våre kunder og kandidater skaper vi resultater som gir lønnsomhet over tid.

 

ENGASJEMENT & EFFEKTIVITET
Våre prosesser gjennomføres alltid med entusiasme, tempo og engasjement. Basert på en strukturert jobbanalyse og frem til ansettelsen er i mål, vil vi spre motivasjon, glede og engasjement mot våre kunder og kandidater.

 

KVALITET OG KREATIVITET
Kvikke Hoder jobber aktivt for å ha en god struktur, fremdrift og kvalitet i alle ledd i prosessen. Vi er fleksible og løsningsorienterte, og stiller krav til oss selv og våre kunder. Sammen skal vi fremstå som profesjonelle, og våre kandidater skal oppleve prosessene som ryddige.